Föreläsning om människans utveckling samt charader

Måndagen den 19 januari inledde vi med att alla deltagare pratade om sin första vecka på tredje praktikperioden.

Anne Lenke fortsatte därefter med sin föreläsningsserie. Som tidigare är det i dialogform och deltagarna är med på noterna. Denna gången inledde vi som vanligt med en kort repetition och sedan pratade Anne om människoartens utveckling. Vi slutade med att ställa några stora filosofiska frågor som ”Vad är meningen med livet? Varifrån kommer vi? Vart är vi på väg?”

Nästa gång ska Anne berätta mer om dessa filosofiska frågor och om hur människor genom tiderna har försökt svara på tillvarons gåtor!

Strax innan lunch kom som avtalat Tom Stråhle återigen på besök. Den  här gången var det för att berätta om Enköpingsmässan, som är en mässa för företag och företagande. Tom arbetar med mässan på olika vis, bland annat marknadsföring och säljer in samt planerar montrar. Tom berättade om sitt arbete och bjöd in oss allihopa att besöka mässan. Fler ungdomar borde besöka mässan för att knyta kontakter och för att få reda på mer om näringslivet i Enköping.

Eftermiddagen använde vi på allmän begäran till charader. Ett mycket roligt sätt att öva på att uppträda inför andra människor.

 

Verkligen duktiga deltagare som vågade och gissade väldigt bra. Det var en kul tävling där vi alla var vinnare!

En reaktion på “Föreläsning om människans utveckling samt charader”

Kommentarer inaktiverade.